10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Küçük, mesajında, basının iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan biri ve bireylerin gerçekleri öğrenmesinde, düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araç olduğunu belirtti.
     Basının bir kamu görevi yaptığını, bireylerin sorunlarını duyurarak kamuoyunun oluşmasına katkıda bulunduğunu vurgulayan Küçük, şunları kaydetti:
     Çeşitli imkansızlıklara ve güç koşullara rağmen yayınlandıkları kentlerde yaşayanların gözü ve kulağı olan yerel basın, hiç şüphesiz yaygın basının temel unsurudur. Türk basını, ülkemizin çağdaşlaşma sürecinde önemli görevler üstlenmiş ve üstlendiği görevleri yerine getirmiştir. Üstlendikleri görevi, tüm olumsuzluklara rağmen yerine getirmeye çalışan ve günün her saatinde göreve hazır bekleyen basın çalışanlarının, bu onurlu göreve yaraşır sosyal ve ekonomik koşullara sahip olduğunu söylemek mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle, basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi umuduyla, başta ilimizdekiler olmak üzere tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER