10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu: -Basın, demokrasinin gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü yayımladığı mesajla kutladı.
     Kaşıkoğlu, mesajında 10 Ocak 1961de yürürlüğe giren 212 sayılı kanunun basın için belli başlı dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.
     Basının demokrasinin gelişimine önemli katkılar sağladığını kaydeden Kaşıkoğlu, şöyle devam etti:
     Medya, günümüzde çağdaş dünyanın en etkili ve güçlü kurumlardan biri haline geldi. Hükümetimizce bu kapsamda gerçekleştirilen yasal düzenlemeler ve uygulamalar, medyanın milletin sesi olma özelliğini sürdürmesine, demokrasinin tam işlerlik kazanmasına yöneliktir.
     Kamu görevi yapan değerli basın mensuplarımızın özverili çalışmaları, ülkemizde ifade özgürlüğünün ve haber alma hakkının en iyi şekilde kullanılmasını sağlayacaktır. Bu düşüncelerle ilimizde görev yapan yerel gazete ve televizyon çalışanları ile ulusal medya mensuplarımızın, 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlar, sağlıklı ve başarılarının devamını dilerim.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER