10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Bitlis Şehit Aileleri ve Gazileri Koruma Derneği, kentte görev yapan basın mensuplarına plaket verdi


BİTLİS (A.A) - Bitlis Şehit Aileleri ve Gazileri Koruma Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, kentte görev yapan basın mensuplarına plaket verdi.
     Dernekte düzenlenen plaket töreninde konuşan Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş, kamuoyunun bilgilendirilmesi anlamında, gazetecilerin can siperane bir faaliyet gösterdiğini söyledi.
     Pektaş, Bu anlamlı günde ilimizde Bitlis Şehit Aileleri ve Gazileri Koruma Derneğinin, böylesine güzel bir harekete öncülük etmesi bizi mutlu etti. Biz de burada bulunmaktan son derece mutluyuz. Bu vesileyle tüm dünyadaki ve ilimizde görev yapan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyorum dedi.
     Dernek Başkanı Seyfettin Apak ise, derneğe her zaman maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanlarında olan basın mensuplarına teşekkür etti.
     Apak, Derneğimizde çalışan araştırma görevleri, basın mensuplarına bir plaket takdimi programı düzenledi. Bu arkadaşlarımız 1 yıl boyunca kentte faal olarak çalışan basın mensuplarına, böyle bir program yapmayı uygun gördü. Bu vesileyle dernek olarak tüm dünyadaki ve ilimizdeki basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Anadolu Ajansı Bitlis Büro temsilcisi Berin Arslana, Doğan Haber Ajansı temsilcisi Özcan Çirişe, İhlas Haber Ajansı temsilcisi Vahit Olcaya, Şark Gazetesi çalışanı İsmail İçyere ve Bitlis Tv Müdürü Faruk Özvurala plaket verildi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER