10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -Günümüz Türkiyesinde medyanın geçmiş dönemlere kıyasla daha özgür ve çok sesli hale gelmesinde, hükümetimizin öncülük ettiği demokratikleşme ve şeffaflaşma politi


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Türkiyede medyanın geçmiş dönemlere kıyasla daha özgür ve çok sesli hale gelmesinde hükümetin öncülük ettiği demokratikleşme ve şeffaflaşma politikalarının kilit rol oynadığını bildirdi.
     Özden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, haberleşme, iletişim ve yayıncılık alanındaki teknolojik gelişmelere paralel olarak basın yayın araçlarının da kendilerini yenilediğini, bu sebeple medya mensuplarının da mesleklerini çok daha modern imkanlarla icra edebildiğini kaydetti.
     Hükümet olarak basın çalışanlarının özgür bir ortamda görev yapabilmelerine ve gerekli düzenlemeleri yapmaya her zaman öncelik verdiklerini kaydeden Özden, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Önümüzdeki süreçte de eksiklikleri giderme konusunda kararlıyız. Günümüz Türkiyesinde medyanın geçmiş dönemlere kıyasla daha özgür ve de çok sesli hale gelmesinde hükümetimizin öncülük ettiği demokratikleşme ve şeffaflaşma politikaları da kilit rol oynamıştır. Bu düşüncelerle, basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girmesinin yıl dönümü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, tüm medya mensuplarımıza başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER