10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Sivasta görev yapan basın mensupları helikopter kazasında hayatını kaybeden Gazeteci İsmail Güneşi mezarı başında andı


SİVAS (A.A) - Sivasta görev yapan basın mensupları BBPnin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerle birlikte helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Muhabiri İsmail Güneşi mezarı başında andı.
     10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ve kentte görev yapan basın mensupları Yukarı Tekke Mezarlığındaki Güneşin mezarına giderek burada dua okudu.
     Çağlayan, meslektaşlarının günlerini kutlayarak, Bugün gazeteciler için önemli bir gün. Gazetecileri belirli günlerle sınırlamak çok yanlış, çünkü günün 24 saati bu kutsal görevi yapıyorlar. Bugünün anısına her zaman yanımızda hissettiğimiz İsmail Güneşin mezarı başındayız. Güneşi kaybettiğimiz günden bu yana bizim İsmail Güneşsiz bir günümüz geçmedi, bundan sonra da geçmeyecektir. Allah rahmet eylesin, bu günümüz evet bizim için çok önemli ama o kardeşimizin anılması da bizim için çok önemli diye konuştu.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER