10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -İl Emniyet Müdürü Aydın: -Basın halkımızın bilgi edinme özgürlüğünde öncelikli yer alan önemli bir görevi yerine getirmektedir


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, basının halkın bilgi edinme özgürlüğünde öncelikli yer alan önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
     Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, basın çalışanlarının görevlerini, her türlü şartta fedakarca yaparak vatandaşlara haber ulaştırma çabası içerisinde olduğunu ifade etti.
     Basının, Gaziantep polisinin yapmış olduğu çalışma ve projelerin kamuoyuna iletilmesinde büyük katkısı olduğunu vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:
     Basın, halkımızın bilgi edinme özgürlüğünde öncelikli yer alan önemli bir görevi yerine getirmektedir. Gaziantepte görevli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü canı yürekten kutlarım. Ayrıca görevini ifa ederken hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anarak, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dilerim.
    
     -Emniyet Müdürü Aydına ziyaret
    
     Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cengiz Konukoğlu ve üyeleri, Emniyet Müdürü Ömer Aydını ziyaret etti.
     Emniyetten yapılan açıklamaya göre, Aydın ziyarette, Gaziantepte var olan huzur ve güvenin devamı için emniyet olarak mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çalıştıklarını aktardı.
     Aydın, kendisini ziyaret eden Konukoğlu ve üyelere teşekkür etti.
     Konukoğlu da kentin sanayisinin gelişmesinde huzur ve güvenin önemli bir yeri olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER