10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü -Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi -Kumbahçe Mahallesine gazeteciler ve Kocadon, günün anısına ağaç dikti


MUĞLA (A.A) - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum Belediyesi tarafından kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirildi.
     Kumbahçe Mahallesindeki bir kafede düzenlenen toplantıya Bodrumda görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri, gazete ve dergi sahipleri, radyo sunucuları ile çalışanları katıldı.
     Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı konuşmada, Bodrum basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, şunları söyledi:
     Gazeteciler olarak yağmur çamur demeden Bodrum halkına Bodrum ile ilgili haberleri en kısa zamanda ulaştırıyorsunuz. Büyük özveri ve çaba gösteriyorsunuz. Zaman zaman bu yoğun tempoda kazalarda geçiriyorsunuz ama asla mesleğinizden ödün vermeden işinizi yapmayı sürdürüyorsunuz. Ulusal basında sık sık Bodrum haberlerini sizin sayenizde okuyoruz. Bu mesleğin zorluklarını biliyorum, çok kutsal bir meslek özverili çalışmalarınızı kutluyorum.
     Bir süre cezaevinde kaldığını belirten Kocadon, bu süreçte kendisine destek veren basın mensuplarına teşekkür ederek, Özellikle geçirdiğim iş kazasından sonra Bodrum basının ve ulusal basının bana verdiği desteği görmekten çok mutluyum. Sizin yapmış olduğunuz haberler önce Türkiyede sonra dünya basınında yer aldı. Bana sizler sayesinde bütün dünyadan detsek geldi. İzmir Alman Konsolusu dünkü ziyaretinde basından Bodrumu yakından takip ediyoruz dedi. Bu konuşması beni çok mutlu etti. Bundan sonraki meslek hayatınızdaki bütün günleriniz hep böyle geçsin diye konuştu.
     Daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kumbahçe sahilinde basın mensupları için ağaç dikim töreni düzenledi.
     Basın mensupları ve Kocadon, ağaç dikerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra sahilde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü anısına toplu fotoğraf çektirildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER