10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü


MUŞ (A.A) - AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla, kutlama mesaj yayımladı.
     Işık, kutlama mesajında, basının ve gazeteciliğin, haber vermenin ve haberi duyurmanın ötesinde, toplumsal bilincin oluşmasında hayatın vazgeçilemez bir unsuru olduğunu belirtti.
     İletişimin en güçlü kanallarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının etkili bir aracı olduğunu ifade eden Işık, şunları kaydetti:
     İzlediğimiz bir haberin arkasında, basın mensupları belki günlerce çalışmıştır. O detayların bizlere ulaşması için ne tür zorluklarla çalıştıklarını, nelerle mücadele ettiklerini çok iyi anlayabiliyoruz. Basın özgürlüğünün ve basın çalışanlarının haklarının korunması kadar, bu özgürlüğün istismar edilmemesi, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, toplumun ve bireylerin hakkını gözetme gibi ilkelerde, basın çalışanlarımız açısından vazgeçilmez olmalı. Bu vesileyle Muşta görev yapan tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarımızı da rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER