10. Kalkınma Planı Çalışmaları

10. Kalkınma Planı Çalışmaları -Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: -Ülkemiz için böyle büyük ve önemli bir toplantının Safranboluda yapılmasından dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyduk


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 2 gündür devam eden ve Kalkınma Bakanlığı tarafından organize edilen 10. Kalkınma Planı Çalışmaları kapsamındaki toplantıya ilişkin, Ülkemiz için böyle büyük ve önemli bir toplantının Safranboluda yapılmasından dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyduk dedi.
     Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kalkınma bakanlığının üst düzey bürokratlarını 2 gündür ilçede ağırladıklarını ve ilçesinde yapılan bu toplantının ülke için hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.
     Toplantının ilçelerinde yapılmasında büyük emeği olan Kalkınma Bakanı ile Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylana teşekkür eden Aksoy, Toplantının Safranboluda yapılması Safranbolunun hedeflerini ne kadar çok büyüttüğünün bir anlamda kanıtı olmuştur. İnşallah bu toplantı vesilesiyle bakanlığa sunduğumuz projemize de destek verileceği inancındayım. Gelecek olan destekle beraber Safranbolumuz bugünkü değerlerini geleceğe daha emin bir şekilde taşıyacak ve büyük bir mesafe kat edecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 10. Kalkınma Planı Çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER