10. MHP Eskişehir Olağan İl Kongresi

10. MHP Eskişehir Olağan İl Kongresi -MHP Genel Başkan Yardımcısı Bal: -Suriye ile Türkiye arasında kan akması durumunda, bu olay ilerleyen süreçte Şii dünyası ile Türkiye arasında iflah olmaz bir husumete dönüşecektir


ESKİŞEHİR (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Suriye ile Türkiye arasında kan akması durumunda, bu olay ilerleyen süreçte Şii dünyası ile Türkiye arasında iflah olmaz bir husumete dönüşecektir dedi.
     Bal, Gar Düğün Salonunda düzenlenen 10. MHP Eskişehir Olağan İl Kongresinde, Türkiyenin komşu ülkelerle Sıfır sorun politikasının, Herkesle savaş halini ortaya koyacak bir başarısızlıkla ülkeyi çatışan bir taraf haline getirdiğini iddia etti.
     Suriye ile Türkiye arasında kan akması durumunda, bu olay ilerleyen süreçte Şii dünyası ile Türkiye arasında iflah olmaz bir husumete dönüşecektir diyen Bal, şöyle konuştu:
     Yüzlerce yıl geçmesine rağmen unutulmayan Kerbela vakası gibi bu, İslam dünyasında bir ayrışmaya neden olacaktır. İşte bu, profesyonel bir gücün planı ve tuzağıdır. Türkiyeyi idare eden Sayın Başbakan, bu tuzağın icra edilmesinde bilerek ya da bilmeyerek safını, yerini almıştır. Sonuç olarak Arap dünyasıyla aramıza çok ciddi bir ayrışma olacaktır. Sonrasında Türkiye giderek İslam dünyasından da kopacaktır. Batıyla sorunumuz zaten belli.
     Bu kadar vahim süreçte Türkiyenin başına bir terör musallat edildi. Terörü musallat edenler, dağdakiler kadar vahşi küresel güçlerdir. Türkiye, terörle, bölücülükle, ekonomik sorunlarla, fakirlikle, işsizlikle, yoksullukla, yolsuzlukla mücadele etmektedir. Ekonomimiz kötüye gidiyor, üretimimiz düşüyor. Sonuç olarak bu ekonomik çevre içerisinde Türkiye üretim yerine tüketim toplumu oluyor. İhracat yerine ithalata dayalı bir ekonomi politika uygulanıyor.
     MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel de MHP Eskişehir İl Kongresine 4 adayın girdiğini ifade ederek, O nedenle ben herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Zaten kongreden sonra da sonuç ne olursa olsun, sonuçta kazanan MHP olacak dedi.
     (FEB-FD-DA-MUR)
<< Önceki Haber 10. MHP Eskişehir Olağan İl Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER