12 ildeki eş zamanlı kaçakçılık operasyonu

12 ildeki eş zamanlı kaçakçılık operasyonu -Adliyeye sevk edilen 6 zanlı serbest bırakıldı


ERZURUM (A.A) - Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı ve Erzurum Emniyet Müdürlüğünün kaçakçılık yaptıkları iddiasıyla suç örgütüne yönelik 12 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 6 zanlı serbest bırakıldı.
     Zanlılardan Ayhan B. ve Savaş K. cumhuriyet savcısının sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Uludere ilçesi Gülyazı köyü yakınlarında geçen yıl meydana gelen olayda yaşamını yitiren 34 kişinin akrabalarının da aralarında bulunduğu zanlılardan Ali E, Enver E, Ömer E. ve Levent Eye adli kontrol karar verildi.
     KOM Daire Başkanlığı ve Erzurum Emniyet Müdürlüğünün koordinesinde 12 ilde 41 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, aralarında suç örgütünün yöneticilerinin bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmış, 29u savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 384 bin paket kaçak sigara, 3 ton kaçak çay ve 4 milyon 876 bin adet sigara kağıdı ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber 12 ildeki eş zamanlı kaçakçılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER