14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -Kırşehir Valisi Çakacak: Yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda, sağlık kurumlarının fiziki mekanları iyileştirilmiş, tıbbi cihaz ve personel açığı giderilmiştir


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda, sağlık kurumlarının fiziki mekanları iyileştirilmiş, tıbbi cihaz ve personel açığı giderilmiştirdedi.
     14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Çakacak, Türkiyedeki sağlık sektöründe verilen hizmet kalitesinin her geçen gün yükseldiğini ifade etti.
     Sağlam bir toplum yapısına ulaşmak için vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamanın, Cumhuriyetin kuruluşundan beri devletin temel hedeflerinden birisi olduğunu belirten Çakacak, şunları kaydetti:
     Yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda, sağlık kurumlarının fiziki mekanları iyileştirilmiş, tıbbi cihaz ve personel açığı giderilmiştir. 14 Mart Tıp Bayramının, insan sağlığının korunması ve mevcut sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi yönünde yeni çalışmaların yapılmasına vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla, görevlerinin kutsallığını ve önemini unutmadan, halkımıza sağlık hizmeti sunan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, halkımıza sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER