14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı


BAYBURT (A.A) - Bayburtta 14 Mart Tıp Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
     Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, Bayburt Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hulki Aşır, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Esra Gavgalı Baki ve Sağlık-Sen İl Temsilcisi Fikret Lökoğlu, Vali Hasan İpeki ziyaret etti.
     Vali İpek, Türkiyenin, sağlık alanında yapılan çalışmalarla dünyada söz sahibi ülkeler arasına girdiğini belirterek, İlimizde 45 uzman hekimin görev yaptığı 150 yatak kapasiteli devlet hastanemiz ile Kasım 2012de açılan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz hizmet vermektedir. 50 yatak kapasiteli Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Haziran ayında hizmet vermeye başlayacak dedi.
     Bayburtun her köşesine zamanında sağlık hizmeti götürebilmek için 7 112 Acil Kurtarma İstasyonu, 26 Aile Sağlığı Merkezi, 21 Sağlık Evi ve bir Halk Sağlığı Laboratuvarının hizmet verdiğini kaydeden Vali İpek, Yine ilimizde yatağa bağımlı hastaların kendi evlerinde ve aile ortamında tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarını sağlamak üzere Evde Bakım Hizmeti verilmektedir. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti verilmesi felsefesiyle fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER