1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay:

1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay: Önemli bir galibiyet elde ettik


TRABZON (A.A) - PTT 1. Ligde, TKİ Tavşanlı Linyitsporu sahasında 1-0 yenen 1461 Trabzonun Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Önemli bir galibiyet elde ettik dedi.
     Akçay, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, İlk 45 dakikada futbol adına çok şey denediğimizi ama ikinci yarıda özellikle bitime 20-25 dakika kala performansımızın düştüğünü söyleyebilirim. Buna rağmen tüm müsabaka boyunca her alanda istekli ve mücadeleci olmalarından dolayı futbolcularımı kutluyorum dedi.
     Galibiyetin yanı sıra futbolcularının performansı ve seyircilerin desteğinden dolayı mutlu olduğunu anlatan Akçay, Önemli bir galibiyet elde ettik ifadesini kullandı.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek ise 1461 Trabzonun ligin güçlü ve idealleri olan takımı olduğunu söyleyerek, Biz kendi açımızdan kiminle oynadığımızın bilincindeydik. Belirli anlarında oyunu bloke etmek, rakibimizin becerilerini engellemek sonra da yakaladığımız toplarla atağa cevap verebilmek düşüncesiyle sahaya çıktık diye konuştu.
     1461 Trabzonun gençliğini, dinamizmini ve yeteneklerini sahaya yansıttığını söyleyen Peçenek, Biz öncelikle 1 puan ve sonrasında yakalayacağımız ataklar sonucu bulacağımız gollerle 3 puanı alma hedefiyle sahaya çıktık. Fakat olmadı. 1461 Trabzonu ve kendi oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Derviş Altuntaş / Tuncay Bekar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber 1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER