18 Mart Şehitler Günü

18 Mart Şehitler Günü -İzmir Valisi Kıraç, kentteki şehit derneklerinin yöneticilerini kabul etti -


İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle kentteki şehit derneklerinin yöneticilerini makamında kabul etti.
     Vali Kıraç, ziyarette yaptığı konuşmada, şehit ve gazilerin, toprağın vatan olması, ülkenin hür ve bağımsızlığı için hayatlarını, vücut bütünlüklerini feda ettiklerini belirtti.
     Dünya üzerinde hür ve bağımsız yaşamanın bedelinin olduğunu ifade eden Vali Kıraç, şöyle konuştu:
     Şehitlerimiz gazilerimiz sayesinde dünyanın en güzel coğrafyasını vatan yaparak, onlar sayesinde rahat yaşayabiliyoruz. Bu millet geçmişte yaptığı tüm fedakarlıkları bugün de yarın da yapacaktır.
     Türkiye birlik beraberliğini koruyarak, pekiştirerek geleceğe emin adımlarla gidecektir. Ülke olarak geleceğe dönük planlarımız var, coğrafyanın kendine özgü potansiyeli var. Bunu harekete geçirmemiz gerekiyor. Bunun da tek yolu, birlik ve beraberliği, kardeşlik duygularımızı pekiştirmemiz. Husumetleri geride bırakarak, kardeşliği ülke bütünlüğümüzü ön plana çıkarmamız gerekiyor. Bunu en iyi yapan sizlersiniz, şehitlerimiz ve gazilerimiz. Şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.
     Dernek temsilcileri adına konuşan Ayten Sarı da, şehit ailelerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Kıraça teşekkür etti.
     Ziyarete, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Aileleri Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi, İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları ve Şehit Aileleri Derneği, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma Derneği yöneticileri katıldı.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER