18 Mart Şehitleri Anma Günü ve

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -Niğde Belediye Başkanı Akdoğan: -Çanakkale Zaferi milli birlik ve beraberliğin, milli şuurun, tek yürek olabilmenin en anlamlı örneğidir


NİĞDE (A.A) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Çanakkale Zaferinin milli birlik ve beraberliğin, milli şuurun, tek yürek olabilmenin en anlamlı örneği olduğunu bildirdi.
     Akdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk askerinin, elindeki kısıtlı olanaklara rağmen, dünyanın büyük güçlerini Çanakkalede bozguna uğrattığını anımsattı.
     Çanakkale Zaferinin milli birlik ve beraberliğin, milli şuurun, tek yürek olabilmenin en anlamlı örneği olduğunu ifade eden Akdoğan, mesajında şunlara yer verdi:
     Türk askeri, elindeki kısıtlı olanaklara rağmen, dünyanın büyük güçlerini Çanakkalede bozguna uğratmıştır. Çanakkale zaferi, bir milletin inancının ve cesaretinin büyük destanıdır. Dün olduğu gibi bugünde sahip olduğumuz bu değerleri, koruma ve geliştirme adına karşımıza çıkan her zorluğu ve engeli aşma azminde olduğumuz muhakkaktır. Çanakkalede ortaya konulan mücadele ve kazanılan zafer eşsiz bir destandır. Bu destanı yazan Mehmetçiklerimizi, gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Murat Kaya
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER