18 Mart Şehitleri Anma Günü ve

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -AK Parti İl Başkanı Kuru, mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kuru, mesajında, Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır ifadelerini kullandı.
     Çanakkale Zaferinin tarihte eşine ender rastlanır direnişin ve azmin sergilendiği gerçek bir destan olduğunu vurgulayan Kuru, şunları kaydetti:
     Bu zaferde en büyük pay şüphesiz canlarıyla bağımsızlık için savaşan aziz şehitlerimizindir. Tarihimize altın harflerle yazılan bu büyük destan, eşsiz bir zaferin yanında cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri ortaya çıkarmıştır. Yine bu savaşlarda gösterilen azim ve irade, milletimizin kendine olan güvenini artırmış, bağımsızlığa olan inancını perçinlemiş, Kurtuluş Savaşının kazanılmasını sağlayarak Türkiye Cumhuriyetinin yolunu açmıştır. Tek amacımız, bu şanlı tarihe layık vatan evlatları olmak olmalıdır. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak her zaman ve her şartta temel sorumluluğumuzdur. Her zaman gönlümüzde yaşayacak aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Bu duygularla, Çanakkale Zaferinin 97nci yıl dönümünü kutluyor, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ile vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimize ve onları her bakımdan destekleyen aziz milletimize en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.
    
     Muhabir: Sivas
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER