18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu: -18 Mart 1915, vatanımızı emanet aldığımız, şehit ve gazilerimizin destanının yazıldığı gündür


SAKARYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, 18 Mart 1915in vatanın emanet alındığı, şehit ve gazilerin destanının yazıldığı gün olduğunu bildirdi.
     Uncuoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, sadece Türkiye için değil, tüm dünya için dönüm noktası kabul edilen zaferin, Türk milletinin birlik ve beraberliğin gücüyle hürriyet ve istikbali için gösterebileceği en onurlu davranışın ispatı olduğunu kaydetti.
     Uncuoğlu, şunları belirtti:
     18 Mart 1915, vatanımızı emanet aldığımız, şehit ve gazilerimizin destanının yazıldığı gündür. Onların emanetini kutsal bilerek, daima daha iyisi olması ve bizlerden sonra bu emaneti devralacak nesillerde de aynı bilincin oluşması için üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Topraklarımızın vatana dönüşmesi için ödenen bedel ve gösterilen fedakarlıklardan biri olan, yeniden dirilmenin destanı 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla, bizlere bu mukaddes toprakları emanet eden, başta Baş Kumandan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi derin minnet ve şükranla anıyor, Allahtan rahmet diliyorum.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER