19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -Nevşehir Valisi Savaş: Şehitlerimiz ve gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, tarihimizin her sayfası halkımızın, vatan sevgisi, bağımsızlık aşkı ile kanı ve canı pahasına vatanını ve bağımsızlığını koruma ilkelerinin tezahürleri ile dolu olduğunu belirtti.
     Savaş, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, esareti ve teslimiyeti hiçbir zaman içine sindiremeyen Türk Milletinin geçmişte olduğu gibi bugün de vatanına ve birlik beraberliğine göz diken düşmanlarına ve onların içerdeki maşalarına karşı kahramanca mücadele etmekte ve bu uğurda canını dahi feda etmekten çekinmediğini kaydetti.
     Şehitlerimizin ve gazilerimizin bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olduğunu ifade eden Savaş mesajına şöyle devam etti:
     Onların gösterdikleri fedakarlık ve kahramanlıklar hiçbir zaman hafızalarımızdan silinmeyecektir. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine karşı faaliyet yürüten iç ve dış bölücü ve yıkıcı mihraklarla mücadele eden ve özverili tutumlarıyla tüm milletin saygı ve takdirini kazanan Gazilerimize uygun yaşam şartları sağlamak, sorunları ile ilgilenerek, ihtiyaçlarını karşılamak toplumsal sorumluluğumuzdur. Gazilerimiz, Türk milletine emanet edilmiş manevi değerler olarak her zaman var olacaklardır. Vefanın, cesaretin ve kararlılığın timsali olan gazilerimizin bu müstesna gününü kutluyor şehitlerimize rahmet diliyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER