19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Tekin: Gazilerimiz bizim canlı kahramanlarımızdır ve onlar sayesinde bizler bu vatanda yaşamaktayız


ESKİŞEHİR (A.A) - Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, gazilerin milletin kahramanları olduğunu belirterek, vatandaşların onlar sayesinde bu vatanda yaşadığını bildirdi.
     Tekin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 19 Eylülde Gaziler Gününü kutlayacak olmanın sevincini yaşadıklarını duyurdu.
     Gazilerin toplumda önemli bir yere sahip olduğuna dikkati çeken Tekin, şunları kaydetti:
     Vatanını canından çok seven, bağımsızlığımızın korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir milletin kahraman evlatları olarak gazi ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini canı gönülden paylaşıyoruz. Gazilerimiz bizim canlı kahramanlarımızdır ve onlar sayesinde bizler bu vatanda yaşamaktayız. Bu vatan, bize kahraman şehit ve gazilerin emanetidir. Bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkılması için tüm fertlerin el birliği içinde çalışması gerekmektedir.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER