19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -AK Parti İl Başkanı Uzaktaş: -Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin huzuru, güvenliği için canları pahasına görev yaparak milletimize mal olmuşlardır


ISPARTA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk halkının şehit ve gazilere çok büyük değer verdiğini kaydetti.
     Mesajında, Türk milletinin şanlı tarihinin şehit ve gazilerin destanlık mücadelelerine sahne olduğunu belirten Uzaktaş, Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin huzuru, güvenliği için canları pahasına görev yaparak milletimize mal olmuşlardır ifadelerini kullandı.
     Gazilerin kendilerini feda ederek uğruna mücadele ettikleri değerleri yaşatma fedakarlığı gösterdiklerini vurgulayan Uzaktaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Millet için şehit ve gaziliği ulvi mertebeler olarak görmüş, bu milletin her ferdi bu mertebelere ulaşmayı şeref kabul etmiştir. Onlar bugünü bize miras bırakan baş tacı edilecek, ellerinden öpülesi minnetle şükranla hayır dualarla anılması gereken yüce insanlardır. Onların fedakârlıklarına hiçbir maddi karşılıkla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal emanetine, nesilden nesile yaşatılan bir ruh ve anlayışla sahip çıkacağımızı, çocuk ve gençlerimize daha güzel bir hayat, daha müreffeh bir ülke bırakmak için milletçe sarsılmaz bir irade ile çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalahioğlu
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER