19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Bugün yurdumuzda terör belasıyla mücadele ederken yaralanan ve şehit olan o kahramanlara çok şey borçluyuz


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bugün yurdumuzda terör belasıyla mücadele ederken yaralanan ve şehit olan o kahramanlara çok şey borçluyuz dedi.
     Karaosmanoğlu, Gaziler günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, canını, milletin huzurlu yaşayabilmesi için riske atmaktan çekinmeyen kahraman gazileri saygı ve hürmetle andıklarını belirterek, vatan için şehit olan ve yüce makama ulaşan kahramanları ise rahmetle andıklarını ifade etti.
     Anma törenlerinin sadece bir güne veya haftaya sığdırılmaması gerektiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, milletin bekasından rahatsız olan iç ve dış güçlerin oyununa gelerek, kandırılmış hainlerce yapılan saldırılarda yaralanmış, sakat kalmış Mehmetçiklerin acılarını derinden hissettiklerini dile getirdi.
     Türkiyenin şehitler ve gaziler ülkesi olduğunu belirten Karaosmanoğlu, şunları kaydetti:
     Onlar baş tacımızdır. Onlar, bugün burada, barış içinde yaşamamızı sağlayan kahramanlardır. Aynı ruh ve aynı şuur, bugün de devam etmektedir, ebediyete kadar da devam edecektir. Bugün, yurdumuzda terör belasıyla mücadele ederken yaralanan ve şehit olan o kahramanlara çok şey borçluyuz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Bütün imkanlarımızla onların yanındayız. Gaziler günü, bütün gazilerimize kutlu olsun. Allah memleketimize bir daha böylesi acılar yaşatmasın.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER