19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -AK Parti Sakarya Kadın Kolları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret etti


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya Kadın Kolları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret etti.
     Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Sadettin Torkul, AK Parti kadın kolları ile böyle anlamlı bir günde beraber olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Bütün gazilerimiz adına bu günümüzün gazilerimize, gazi eşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Acıyı paylaşmanın acıyı azaltacağını mutluluğu paylaşmanında mutluluğumuzu çoğaltacağını düşünüyorum. AK Parti kadın kollarının bugünkü ziyareti bizleri çok mutlu etti. Bugünün gaziler ve gazi eşlerine hayırlı olmasını diliyorum. Gaziler günümüz kutlu olsun dedi.
     AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, ziyarette yaptığı konuşmada, bu günün anlamının büyük olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     Gaziler gününü anıyoruz. Hepimiz için bugünün anlamı büyük, gazi olanlar zaman zaman eşlerimiz, babalarımız zaman zaman ise evlatlarımız oldu. Hanelerimize yüreklerimize acılar düştü. Biz kendi hanemizde yaşamasak da, yaşayan hanelerimizdeki acıları anlıyoruz. Acılarını paylaşıyoruz. Vefat eden gazilerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Yaşayan gazilerimizle de diğer organizasyonlarda da yine bir arada olmayı temenni ediyoruz.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER