19 Eylül Stadyumunda yenileme çalışmaları

19 Eylül Stadyumunda yenileme çalışmaları -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yılmaz: Orduspor yeni sezonda Türkiyenin en iyi zeminlerinden birinde oynayacak


ORDU (A.A) - Ordusporun iç saha maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumunda zemin ve çim yenileme çalışmalarına başlandı.
     Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların dün itibariyle başladığını belirterek, Her şey düşünüldü ve planlandı. Hedefimiz Ordusporun maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumunun zeminini en iyi hale getirmek dedi.
     Yenileme çalışmalarının maliyetinin 900 bin lirayı bulduğunu bildiren Yılmaz, şöyle devam etti:
     Gece gündüz çalışmak suretiyle stat zeminini en kısa sürede yeni sezona yetiştirmeye çalışıyoruz. Çalışmalar sabah erken saatlerde başlayıp gece geç saatlere kadar devam ediyor. Ekipler stat ışıklarını da kullanarak 24 saate yakın bir süre çalışacak. İnanıyorum ki Orduspor yeni sezonda Türkiyenin en iyi zeminlerinden birinde oynayacak.
    
     -17 Ağustosa kadar hazır hale gelmesini sağlayacağız-
    
     Kulüp yönetim kurulu üyesi Hakan Şahin ise stadyumdaki yenilenen zeminin 17 Ağustosa kadar hazır hale gelmesini sağlayacaklarını söyledi.
     Son olarak 2002 yılında altyapıya dokunulmadan çimi değiştirilen stadyum zeminin kalitesiz olmasının, Süper Ligde oynayan Orduspora yakışmadığını kaydeden Şahin, Futbolcular da bu zeminde sıkıntı yaşıyorlardı. Zemin ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Zemini kaliteli yaparak lige hazır hale getireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 19 Eylül Stadyumunda yenileme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER