2 ildeki suç örgütüne yönelik operasyon

2 ildeki suç örgütüne yönelik operasyon -Antalya ve Şanlıurfada Oyalamak suretiyle hırsızlık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 5i tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalya ve Şanlıurfada Oyalamak suretiyle hırsızlık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 5i tutuklandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinde sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 8 zanlı, Cumhuriyet Savcılığındaki sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
     Zanlılardan Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve örgüt faaliyetleri kapsamında iş yerinden hırsızlık yapmak suçlamasıyla İbriham S, Müslüm T, Olcay A, Şahin B, Hasan K. tutuklanırken, A.T, H.Y. ve S.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 1,5 aylık teknik ve fiziki takibin ardından bir suç örgütüne yönelik Antalya ve Şanlıurfada operasyon düzenlemişti. Operasyon kapsamında örgüt lideri İbrahim S. ve 7 zanlı gözaltına alınmıştı. Örgütün, polisin takip süreci içerisinde kent merkezinde 18 hırsızlık olayına karıştığı öğrenilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 2 ildeki suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER