2. Amatör Küme

2. Amatör Küme -Geyikli Belediyespor teknik direktörü Türen: -Futbolcularımızın performanslarından, çalışkanlıklarından ve hırslarından çok memnunum


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale 2. Amatör A Grubunda mücadele edecek olan Geyikli Belediyespor teknik direktörü Hüseyin Türen, futbolcuların, performansından, çalışkanlığından ve hırsından memnun olduğunu söyledi.
     Türen, bu ayın başında Ezine Spordan 4, Yeni Çanspordan 1, Çan Termikspordan 3, Mahmudiyespordan 1, Etilispordan 1 futbolcuyu renklerine bağladıklarını belirterek, sezon hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi.
     İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Türen, hafta içinde 2 gün antrenman yaptıklarını ifade etti.
     Hafta sonlarında ise yaptıkları hazırlık maçlarıyla sezona iyi girmek istediklerini ifade eden Türen, şöyle konuştu:
     Hazırlık maçında karşılaşacağımız Biga Gümüşçayspor müsabakasıyla hem eksiklerimizi görme fırsatını yakalayacağız, hem de futbolcularımızın saha içindeki uyumlarını, kaynaşmalarını sağlamada bir adım daha atmış olacağız. Futbolcularımızın performanslarından,çalışkanlıklarından ve hırslarından çok memnunum. İnşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyecek, sezonu şampiyon olarak bitirerek bir üst ligde mücadele etme hakkını kazanmış olacağız.
     Kulüp Başkanı Niyazi Tuncal ise yaptıkları dış transferlerin yanında, başka takımlarda oynayan Geyiklili oyuncuları da takıma kazandırdıklarını bildirdi.
     İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Tuncal, Takıma maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya ve tribünlerden desteklemeye çağırıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Birol Güngördü / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER