2. ANTGİAD Ticaret Zirvesi

2. ANTGİAD Ticaret Zirvesi -Antalya Genç İşadamları Derneği üyeleri, ticaret hacimlerini geliştirmek, işbirliği alanları oluşturmak amacıyla bir araya geldi -Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Alanyalı: -"Geçen yıl 10 milyon liralık t


ANTALYA (A.A) - Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) tarafından dernek üyelerinin ticaret hacimlerini ve işbirliği alanlarını geliştirmek amacıyla Ticaret Zirvesi düzenlendi.
     Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alanyalı, Antalyadaki bir otelde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, dernek üyeleri arasındaki alım satım işbirliğini geliştirmek amacıyla zirve düzenlediklerini söyledi. Bu yıl ikincisini yaptıkları zirvede her sektörde dernek üyelerini bir araya getirdiklerini anlatan Alanyalı, bir gün sürecek toplantı kapsamında 120 üyenin kendi alanlarında ikili görüşmeler yapacaklarını belirtti.
     Toplantılarla üyeler arasında hem dostluk oluştuğunu hem de iş alanında gelişmeler sağlandığını ifade eden Alanyalı, "Geçen yıl 10 milyon liralık ticaret hacmi geliştirdik, bu yılki hedef ise 20 milyon lira" diye konuştu.
     Bu tür toplantıları geleneksel hale getirmek istediklerini dile getiren Alanyalı, gelecek yıl KKTC ve Ispartadaki dernek üyelerini de zirveye dahil edeceklerini bildirdi.
     Zirve, üyelerin ikili görüşmeleriyle devam etti.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 2. ANTGİAD Ticaret Zirvesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER