2. Sokak Basketbolu Turnuvası başladı

2. Sokak Basketbolu Turnuvası başladı -Turnuvaya 400 takımın katıldığı bildirildi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesinin, ilçedeki ortaokul ve liselere yönelik bu yıl ikincisini düzenlediği Sokak Basketbolu Turnuvasına 400 takımın katıldığı bildirildi.
     Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile bu yıl ikincisi organize edilen Sokak Basketbolu Turnuvası başladı. İlçedeki ortaokul ve liselerden 400 takımın katıldığı turnuvanın açılış töreni, Kepez Belediyesi Spor Salonunda yapıldı.
     Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Türk gencinin ülkesini, milletini çok sevdiğini bildiklerini, öğrencilerin derslerinde, sportif alanda çok başarılı olduklarını belirterek, turnuvaya katılan öğrencilerin mücadeleleriyle Türkiyeye örnek olacaklarını dile getirdi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de değer verdikleri öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi, geleceğe daha güçlü bir şekilde taşınabilmesi adına çok önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, Öğrencilerin, hem eğitim şartlarını iyileştirdiklerini hem de onları sporla, sanatla, kültürle buluşturduklarını bildirdi.
     Tütüncü, Yaptığımız en önemli işlerden bir tanesi de sokak basketbolu gibi etkinliklerle öğrencilerimize kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunuyoruz dedi.
     Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural da organizasyonun öğrencilerin birbirleriyle tanışmasına, kaynaşmasına, aralarında var olan kardeşliğin ve dostluğun pekişmesine vesile olacağını belirtti.
     Turnuvada Kepezdeki ortaokul ve liselerden 115i kız takımı, 285i erkek takımı olmak üzere 400 takım mücadele edecek. Turnuvanın ilk maçları yarın yapılacak.
     Turnuva 21 Martta sona erecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 2. Sokak Basketbolu Turnuvası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER