20 Yaş Altı Erkekler Avrupa Hentbol

20 Yaş Altı Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası -Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Özoğlu: Şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz


MERSİN (A.A) - 20 Yaş Altı Erkekler Hentbol Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Osman Özoğlu, Avrupa Şampiyonasında Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini bildirdi.
     Aynı zamanda Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Mersin Yenişehir Hentbol Eğitimin antrenörü de olan Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5-15 Temmuz arasında Ankara ve Eskişehirde, 4 grupta 16 takımın mücadele edeceği şampiyonada, (A) Grubunda yer alan Türkiyenin İspanya, Norveç ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacağını söyledi.
     İlk maçlarını 5 Temmuz Perşembe günü İspanyaya karşı yapacaklarını belirten Özoğlu, Grubumuzda yer alan İspanya, son dünya şampiyonu olarak direkt finalde mücadele edecek. Hedefimiz grubu ikincilikle bitirerek final grubunda mücadele etmek dedi.
     Federasyon Türkiyede ilk defa yapılacak şampiyona için tüm olanaklarını seferber ettiğini ifade eden Özoğlu, Biz de şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Veli Gürgah/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber 20 Yaş Altı Erkekler Avrupa Hentbol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER