2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından

2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından -Okçulukta bronz madalya alan Doğan Hancı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçakı ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında okçulukta bronz madalya kazanan Doğan Hancı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçakı ziyaret etti.
     Rektör Koçak, başarılı sporcu Hancı, antrenörü Hikmet Dumanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Atatürk Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Arık ile Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Doç. Dr. Suphi Özçomakı makamında kabul ederek, bir süre görüştü.
     Hancının başarısının Atatürk Üniversitesinde büyük sevinç yarattığını ifade eden Koçak, sporun bir yetenek işi olduğunu, ancak belli bir yere gelmek için de çok çalışmak, azimli olmak gerektiğini vurguladı.
     Engellilerin motive edilmesi ve azmetmeleri durumunda, Doğan Hancı gibi uluslararası başarılara imza atacaklarını kaydeden Koçak, Atatürk Üniversitesinin sporun tüm dallarına büyük bir önem verdiğini, spor yapmak isteyen öğrenciler için her türlü altyapının mevcut olduğunu, dereceye giren sporcuları maddi ve manevi bakımdan teşvik ve takdir ettiklerini belirtti.
     Prof. Dr. Koçak, 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında okçulukta bronz madalya kazanan Doğan Hancıyı altınla ödüllendirdi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber 2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER