2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından

2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından -Oyunlarda bronz madalya kazanan Goalball Milli Takımı oyuncuları Tuncay Karakaya ile Hüseyin Alkan Erzurum Valiliğini ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında bronz madalya kazanan Goalball Milli Takımı oyuncularından Tuncay Karakaya ile Hüseyin Alkan, vali yardımcısı Naci Aktaşı ziyaret etti.
     Vali yardımcısı Aktaş, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, olimpiyatlarda elde edilen başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, iki olimpiyat madalyasının gururunu yaşadıklarını söyledi.
     Olimpiyat başarısında emeği geçenlere teşekkür eden Aktaş, Bizim yaptığımız onure etmektir. Asıl onları getirdiği madalyalar bizim için son derece önemli. Sporcularımız, onlara değer verdiğimizi ve yanlarında olduklarımızı bilsinler. Bizim verdiğimiz hediyenin yanında onların bize getirdiği madalyaların değeri daha fazla. Allah bundan sonraki müsabakalarda yardımcıları olsun dedi.
     Sporculardan Hüseyin Alkan ise olimpiyatlarda 3 madalya kazandıklarını ifade ederek, başarılarına katkıda bulunanlara teşekkür etti. 2016 olimpiyatlarında birincilik hedeflediklerini ifade eden Alkan, Aslında Londrada da hedefimizi birincilikti. İlk defa olimpiyatlara katılmamıza rağmen herkesin gönlünde yer edindik diye konuştu.
     Olimpiyatlarda derece elde etmenin zor olduğuna değinen Tuncay Karakaya da yıllardır çalıştıklarını belirterek, olimpiyatlarda madalya aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
     Vali yardımcısı Aktaş, milli sporculara Cumhuriyet altını taktı.
     Ziyarette, Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Bayrakçı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber 2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER