2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -TÜGİADın düzenlediği ücretsiz İngilizce kursuna başvurular sürüyor


MERSİN (A.A) - Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesince 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında düzenlediği ücretsiz İngilizce kursuna başvuruların sürdüğü bildirildi.
     TÜGİAD Çukurova Şubesi Başkanı Armağan Öner, yaptığı yazılı açıklamada, Akdeniz Oyunları öncesi yabancı dil bilen hizmet personeli sayısının arttırmak amacıyla düzenleyecekleri ücretsiz İngilizce kursunun yoğun ilgiyle karşılaştığını belirtti.
     2013de gerçekleştirilecek oyunlar için şehre gelecek yabancı turistlere hizmet edecek meslek gruplarına yönelik düzenlenen kurslardan ilk grupta yer alan garsonlar için başvuruların bu ay sonuna kadar süreceğini ifade eden Öner, şunları kaydetti:
     Akdeniz Oyunları turizm kenti olma yolunda ilerleyen Mersinde yabancı dil bilen hizmet personeli sayısını arttırma hedefimizi hayata geçirmemize vesile oldu. Uluslararası bu organizasyon için kentimize gelecek yabancı turistlerin kusursuz ağırlanması, kentin en iyi şekilde tanıtılması için İngilizce bilen hizmet personeline ihtiyaç vardı. Bu ihtiyacın giderilmesi yönünde attığımız adımın karşılık bulması, kurslarımıza yoğun ilgi gösterilmesi son derece sevindirici.
     Kamu görevlileri, taksi şoförleri, otel çalışanları ve garsonlara yönelik olarak düzenlenecek kurs, eylül ayında başlayacak. İlk etapta garsonların eğitime tabi tutulacağı kurs için başvurular dernek binasında devam ediyor.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER