2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Organizasyon için Tarsus ilçesindeki tesislere 4,5 milyon lira harcanacak


MERSİN (A.A) - Mersinde yapılacak 2013 Akdeniz Oyunları için Tarsus ilçesindeki tesislere 4,5 milyon lira harcanacağı bildirildi.
     Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibini ziyaret ederek, Akdeniz Oyunlarıyla ilgili hazırlık çalışmalarını anlattı.
     Koç, ilçe genelindeki tesislerin bakım ve onarımı için 4,5 milyon liralık harcama yapılacağını ifade etti. Koç, Tarsus Şehir Stadının ışıklandırması için 1 milyon 400 bin liranın harcanacağını, paranın diğer bölümüyle de aynı stadın zemin değişimi, soyunma odaları, tribün ve diğer eksiklikleri ile Burhanettin Kocamaz Stadının bakım ve onarım çalışmalarının yapılacağını kaydetti.
     Hazırlıkların zamanında tamamlanması için gerekli önlemlerin alındığını anlatan Koç, Tarsustaki yetkililerden ve vatandaşlardan da destek istedi.
     Kaymakam Güldibi de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Akdeniz Oyunları öncesi kaymakamlık olarak ellerinden gelen her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.
     Ziyarete eşlik eden AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise Akdeniz Oyunlarının hem Türkiye, hem de Mersin için çok önemli bir sınav olacağını, Türkiyenin özellikle son yıllarda birbirinden önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaparak, çok güzel işlere imza atabileceğinin kanıtlandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar / Volkan Kaşik
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER