2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Mersin Valisi Güzeloğlu: Akdeniz Oyunları, ülkemizin 2020 Olimpiyatlarına adaylığı sürecinde bir dönüm noktası olacak


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunlarının, Türkiyenin 2020 Olimpiyatlarına adaylığı sürecinde bir dönüm noktası olacağını belirtti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Güzeloğlu oyunlar kapsamında yapımı devam eden 25 bin kişilik olimpiyat stadında incelemelerde bulundu. İnşaattaki incelemelerinin ardından şantiyesinin merkez binasına geçen Güzeloğlu, burada yetkililerden bilgi aldı.
     Güzeloğlu, çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirterek, Akdeniz Oyunları, ülkemizin 2020 Olimpiyatlarına adaylığı sürecinde bir dönüm noktası olacak. Biliyoruz ki, 2020nin anahtarı ilimizde gerçekleşecek olan Akdeniz Oyunlarıdır. Türk mucizesini gerçekleştirmeye çok yakınız. Akdeniz Oyunlarının açılış ve kapanış seremonilerinin gerçekleşeceği olimpiyat stadımızda hiçbir şekilde sorun yaşamak istemiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER