21. Ulusal Yönetim Organizasyon Kongresi

21. Ulusal Yönetim Organizasyon Kongresi -DPÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kongre için bildiri özetleri, 20 Ocak 2013e kadar kabul edilecek


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ev sahipliğinde 30 Mayıs-1 Haziran 2013te yapılacak 21. Ulusal Yönetim Org.nizasyon Kongresi için bildiri özetleri, 20 Ocak 2013e kadar kabul edilecek.
     Kongre Yürütme Kurulu Başkanı DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kemal Demirci, yaptığı yazılı açıklamada, kongre hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.
     Kongrenin 30 Mayıs-1 Haziran 2013te yapılacağını ve özet bildirim tarihinin 20 Ocak 2013 olarak belirlendiğini duyuran Doç. Dr. Demirci, şunları kaydetti:
     Kongreyle ilgili çalışmaları, Doç. Dr. Gülten Gümüştekin ve Yrd. Doç. Dr. Derya Ergun Özler ile titizlikle sürdürüyoruz. Bildiriler bize ulaştırılmaya başlandı. Kongrenin yoğun katılımla gerçekleşmesini bekliyoruz. Kongremize ülkemizin çeşitli üniversitelerinden akademisyenlerin yanı sıra alanında bazı uzmanlar da katılacak. Kongre, ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olan işletmelerin, kurum ve kuruluşlarımızın yönetim ve organizasyon sorunlarını, yeni yaklaşım ve teknikleri ele alacak, yeni öneriler ortaya koyacak. Yönetim ve organizasyon bilim alanında belirlenen konularda fikir üreterek kongremize katılmak isteyen değerli akademisyen ve uzmanlarımızı kongremizde ağırlamaktan onur duyacağız. Bildiri göndermek ve katılmak isteyen akademisyen ve uzmanlarımızın özet bildiri son gönderme tarihi 20 Ocak 2013tür. Kongrede kabul edilen bildiri önerilerinin duyurulması, 12 Şubat 2013te gerçekleşecek. Kabul edilen bildirilerin tam metin gönderilme tarihi ise 21 Nisan 2013tür.
     Doç. Dr. Demirci, kongreyle ilgili ayrıntılı bilgiye, www.yonetimkongresi.org web sitesinde yer verildiğini belirtti.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 21. Ulusal Yönetim Organizasyon Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER