24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönen: -Kendini devamlı yenileyen öğretmenler sayesinde kalkınmanın temel şartı olan eğitim ve öğretim layıkıyla yerine getirilmiş olacaktır


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, çağı yakalamış, gelişme ve yeniliklere açık, kendini devamlı yenileyen öğretmenler sayesinde kalkınmanın temel şartı olan eğitim ve öğretimin layıkıyla yerine getirileceğini bildirdi.
     Prof. Dr. Gönen, yaptığı yazılı açıklamada, bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesinin eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkün olabileceğini kaydetti.
     Eğitim sorunlarını çözen ulusların, kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanlarda da kalkındığını belirten Prof. Dr. Gönen, şunları ifade etti:
     Çağı yakalamış, gelişme ve yeniliklere açık, kendini devamlı yenileyen öğretmenler sayesinde kalkınmanın temel şartı olan eğitim ve öğretim layıkıyla yerine getirilmiş olacaktır. Toplumların öğretmene ve öğretmenlik mesleğine verdikleri değerin gelişmişlik düzeyleriyle doğru orantılı olduğu unutulmamalı, ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu kutsal görevi yerine getiren bütün öğretmenlerimizin hak ettikleri imkanlara kavuşması için elimizden geleni yapmalıyız. Eğitime gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER