24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Düzce Belediye Başkanı Bayram: Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması, öğretmenlerin üstün çalışmasına bağlıdır


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olmasının, öğretmenlerin üstün çalışmasına bağlı olduğunu söyledi.
     Bayram, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 24 Kasımın Mustafa Kemal Atatürkün millet mektepleri başöğretmenliğini kabul ettiği gün olduğunu anımsattı.
     Öğretmenlerin her zaman sevgi dağıttığını ifade eden Bayram, İçimizi aydınlatır. Bizi doğruya yöneltir. Bilgili kişiler olmamız için çaba gösterir. Dünyayı tanıtır. Her alanda yeniliği, yenileşmeyi savunur. Gerçekleri anlatır. Beceri ve yeteneklerimizin gelişmesine yardımcı olur dedi.
     Öğretmenlerin milli birlik ve beraberliğin teminatı olduğunu vurgulayan Bayram, şunları kaydetti:
     Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması, öğretmenlerin üstün çalışmasına bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, tüm öğretmenleri ve eğitim camiasını tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER