24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Küçükler, mesajında, geleceğe güvenle bakabilmenin yolunun eğitimden ve dolayısıyla öğretmenlerden geçtiğini belirterek, öğretmenlerin, toplumların gelişme sürecinde önemli bir rol oynadığını ifade etti.
     Kalkınabilmek, büyüyüp gelişebilmek için bilgi toplumu olunması gerektiğini vurgulayan Küçükler, bilgi toplumuna giden yolun da eğitimden geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Bu sistem içerisinde yeri doldurulamaz bir nitelik taşıyan öğretmenlerimiz toplumun hamurunu yoğurarak, ona şekil veren en değerli mimarlarımızdır. Yurdumuzun dört bir yanında her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs gererek, yavrularımıza vatan, millet ve bayrak sevgisini aşılayan; sevgi, saygı, hak ve adalet gibi değerleri davranışa dönüştüren, bilim ve teknolojinin gerektirdiği gelişmelere ayak uydurabilen nesiller yetiştirilmesinde kuşkusuz öğretmenlerimizin çok büyük emekleri ve gayretleri bulunmaktadır.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER