24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Kadirli Belediye Başkanı Tarhan ve AK Parti Milletvekili Kastal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Tarhan, mesajında, geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin geleceğe yönelik umutlarını, öğretmenlik mesleğinin yüceltilmesiyle koruyabileceklerini belirtti.
     Eğitimin temel taşı olan öğretmenlerin büyük bir özveriyle mesleğini yaptığını bildiren Tarhan, Bizlerin bugünlerini sağlayan, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başarılar diliyorum ifadeleri kullandı.
     AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ise, Büyük Önder Atatürkün, Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır sözünü anımsatarak başladığı mesajında, Atatürkün bu sözle ile hem öğretmenlere verdiği değeri ortaya koyduğunu, hem de Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için onlara ne kadar çok güvendiğini vurguladığına işaret etti.
     Kastal, kendisinin de asıl mesleğinin eğitimci olduğunu belirterek,mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Bizler de öğretmenlerimize aynı güveni duyuyoruz. Türkiyenin dünyanın en ileri ülkeleri arasında yerini alması çabasında öğretmenlerimizin büyük emeği var. Böylesine önemli bir görev üstelenen öğretmenlerimizin yaptıkları işi çok daha iyi yerine getirebilmesi için onlara maddi ve manevi olarak gereken destek sağlanmalı. Gelişmiş ülkeler seviyesine çıkabilmemiz, eğitimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yapılmasına bağlı. Öğretmenlerimizi bir gün değil her zaman hatırlamalıyız. Baş tacımız olan elleri öpülesi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER