24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi: Toplumumuzda öğretmenin manevi yönü küçümsenemeyecek kadar önemlidir


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Toplumumuzda öğretmenin manevi yönü küçümsenemeyecek kadar önemlidir dedi.
     Tanrıverdi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan isimsiz kahramanlar olduklarını belirtti.
     Tanrıverdi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Bir ülkenin, bir milletin gelişmesinin, medeniyette ilerlemesinin tek yolu eğitimdir ve bu eğitimi verecek olanlar ise öğretmenlerdir. Öğretmenlik dışında hiçbir meslek yoktur ki tüm meslek grupları, kadın erkek bir milletin tamamıyla ilgilensin. Öğretmenlerimiz, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, medeniyetin, sevginin ve barışın öncüleri, önder ve örnek insanları olmuşlardır. Toplumumuzda öğretmenin manevi yönü küçümsenemeyecek kadar önemlidir.
     Öğretmenlere sağlanan imkanlar önem arz etmektedir. AK Parti olarak bu gerçeğin farkındayız. Dolayısıyla da öğretmenlerimizin özlük haklarının iyileştirilmesi için bugüne kadar yapılanların yanında eğitim kadrosunun güçlendirilmesine de devam etmekteyiz. Özellikle son yıllarda çocuklarımızı eğitmek, onların vatanlarına hayırlı bir vatandaş, meslek sahibi bir insan olmalarını sağlamak için gittikleri yerlerde görevleri başında şehit olan tüm öğretmenlerimiz ile yakın zamanda meydana gelen ve tüm Türk milletini acıya boğan Van ve civarında meydana gelen depremde hayatını kaybeden 75 öğretmenimizi rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER