24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü


ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, öğretmenlerin kutsal görevlerini daha rahat yerine getirmelerini sağlamak, sorunsuz ve güzel bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak için çalıştıklarını belirtti.
     Vali Özkan, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, milli kalkınmanın temel dayanağı olan eğitim ve öğretim faaliyetlerinin öğretmenlerin bilgeliği ve fedakarlığıyla gelişip güçlendiğini kaydetti.
     Öğretmenlerin yeni nesilleri yaşama hazırlama konusunda gösterdiği sorumluluk ve çok yönlü becerilerin milletin kendi geleceğine duyduğu yüksek güvenin temel nedeni olduğunu belirten Vali Özkan, açıklamasını şu ifadelere yer verdi:
     Bu açıdan öğretmenlerimize ne kadar önemli ve ulvi bir görev düştüğünü daha iyi anlıyoruz. Bizler de bu bilinçle hareket ederek değerli öğretmenlerimizin kutsal görevlerini daha rahat yerine getirmelerini sağlamak, sorunsuz ve güzel bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak için çalışmaktayız. Kırsal bölgelerimizde görev yapan öğretmenlerimiz için Türkiyede bir ilk olma özelliği taşıyan apart lojman yapımlarına devam ederek eğitim öğretim hizmetlerini daha iyiye ve daha güzele ulaştırma gayretlerimiz sürmektedir. Ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan fedakarlıkların en büyüğünü gösteren eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştıran geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı bir cevher gibi işleyen yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren fedakar öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyorum.
    
     Muhabir: Cafer Balık / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER