24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ilkokul öğretmenini ziyaret ederek elini öptü -Şahin: -Bir kez daha öğretmenler günü münasebetiyle hocamın elini öpmekten bahtiyar oldum


KARABÜK (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, ilkokul öğretmenini ziyaret ederek elini öptü.
     Şahin, Öğretmenler Günü dolayısıyla, Karabük 200 Evler Mahallesinde oturan 79 yaşındaki ilkokul öğretmeni Mahir Kayayı evinde ziyaret ederek elini öptü.
     Kayanın Öğretmenler Gününü kutlayan Şahin, onunla sohbet etti.
     Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayanın İlkokul birinci sınıftan dördüncü sınıfa kadar kendisinin öğretmenliğini yaptığını ifade ederek, şöyle konuştu:
     O zamanlar sınıflar ayrı ayrı değildi. 5 sınıf, aynı dersliğin içinde ders görürdü. Hocam, uzun yıllar bu beş sınıfı birden okuttu. Sınıfları tek başına idare etmiştir. Alfabeyi kendisinden öğrendim. Türkiye ve dünyayı kendisinin verdiği derslerden öğrendik. Şimdi, yarım asrı aşkın bir süre sonra, bir kez daha öğretmenler günü münasebetiyle, hocamın elini öpmekten bahtiyar oldum. Kendisini oldukça sağlıklı gördüm.
     Öğrencilik yıllarında Kayadan çok çekindiğini vurgulayan Şahin, öğretmeninin ünlü cetvelinden birkaç kez nasiplendiğini kaydetti.
     Mahir Kaya ise Şahinin çok çalışkan bir öğrenci olduğunun altını çizerek, geniş bir aileye sahip olduğunu ve misafirperver olduklarını hatırladığını ifade etti.
     Şahin, daha sonra Safranbolu ilçesine geçerek, Karabük Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ve diğer protokol üyeleriyle Sunal Tülbentçi Öğretmenevinin açılışını gerçekleştirdi.
     Şahin burada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü törenine katıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER