24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Keban ve Madende Öğretmenler Günü, törenlerle kutlandı -Van depreminde hayatını kaybeden Kebanlı öğretmen Saadet Uçar, mezarı başında meslektaşları tarafından anıldı


ELAZIĞ (A.A) - Keban ve Madende 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı.
     Keban İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Taş, Milli Eğitim Müdürlüğü Hacı Fevzi Konferans Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, teknik araçların kendilerine yükleneni verdiğini ancak öğretmen sevgisini veremeyeceğini ifade etti.
     Tören, Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
     Bu arada, 23 Ekim 2011de Vanda meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmen Saadet Uçar, kabri başında anıldı. Keban İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Taş, Şube Müdürü Nusret Özmen, Halk Eğitim Müdür Vekili Fevzi Özdemir, okul müdürleri ve öğretmenler, Uçar için dua etti.
    
     -Maden ilçesindeki tören-
    
     Maden ilçesinde de Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çoban, öğretmenlik mesleğinin her şeyden önce bir ideal ve hizmet mesleği olduğunu belirterek, Toprak altına atılan bir tohumun onlarca tohum vermesi için kendisini feda etmesi gibidir. Öğretmen öğrenci için aynı zamanda bir anadır, babadır, bir ağabey, bir arkadaş, bir abla, bir modeldir, rehberdir dedi.
     Törende, 23 stajyer öğretmen yemin etti.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan - Yılmaz Kırtay / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER