24 Kasım Öğretmenler Gününe doğru

24 Kasım Öğretmenler Gününe doğru


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.
     Salt, mesajında öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ve geleceğin öğretmenlerin elleriyle şekilleneceğini ifade etti.
     Her öğretmenin çocuklar için, gelecek için bir umut ışığı olduğunu dile getiren Salt, çocukları aklın ve bilimin rehberliğinde, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirilmesi gerektiğini kaydetti.
     Salt, çocukların ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen, uygulayan ve neticelendiren özgür bireyler olarak yetişmesinde, öğretmenlerin rolünün büyük olduğuna dikkati çektiği mesajında, Türkiye gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime ayak uyduran, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Bu vesileyle, Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Gününe doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER