24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Kırşehir Valisi Erden ve Belediye Başkanı Bahçeci mesaj yayımladı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Vali Erden, mesajında, Türk basınında sansürün kaldırılışının 104. yıl dönümünde, tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını içtenlikle kutladığını belirtti.
     Erden, Yaygın basının yanı sıra, bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan yerel basın mensuplarının, bu anlayış ile çalışarak, ilimizde var olan hoşgörü ortamının daha da gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Yaşanan zorluklara rağmen, toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiren tüm basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramını bir kere daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
     Belediye Başkanı Bahçeci de, halkın sesini duyuran, toplumsal konuları özgürce dile getiren en güçlü aracın basın yayın kuruluşları olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Şehrimiz için önemli olan yerel basınımızın ilerlemesi ve gelişmesi açısından bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Düşünce özgürlüğü ile doğru bir şekilde ilerleyen ve şehrimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo, televizyon, ulusal ajans temsilcileri ile zengin bir kadroya sahip olan değerli basınımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını candan kutlar, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER