24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Dimez: -Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini ifade etti.
     Dimez, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında, basının önemli olduğunu ifade etti ve tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.
     Dimez, şunları kaydetti:
     Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Adıyaman basını her geçen gün kendini geliştiren, memleket sorunlarına duyarlı ve sorumluluk sahibi bir konuma gelmiştir.
     Özellikle yerel basınının ulusal basının gözü kulağı olduğu gerçeğiyle hareket ederek ilimize olan duyarlılıkları ve sağladıkları katkılar göz ardı edilemez. Zor şartlar altında bu görevlerini yürüten değerli basın mensuplarımızın bayramlarını kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER