24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -AK Parti Milletvekili Özden: -Cumhuriyetimizin gelişiminde ve ülkemizin çağdaşlaşma sürecinde önemli bir görev alan basın mensuplarımızın kamuoyunu doğru bilgilendirmesi büyük önem taşıyor


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Cumhuriyetimizin gelişiminde ve ülkemizin çağdaşlaşma sürecinde önemli bir görev alan basın mensuplarımızın kamuoyunu doğru bilgilendirmesi büyük önem taşıyor dedi.
     Özden, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, basının çağdaş demokrasilerde iletişimin en güçlü araçlarından olduğunu ve toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynayan vazgeçilmez temel unsurlardan birisi olduğunu bildirdi.
     Çağdaş ve demokratik bir ülke olmanın temel dayanaklarından birisinin de bağımsız ve güçlü bir basına sahip olmaktan geçtiğine işaret eden Özden, 24 Temmuz 1908 tarihinde basınımız üzerindeki sansürün kaldırılmasıyla, toplumumuzun gelişmesinde, çağdaşlaşmasında ve ilerlemesinde önemli mesafeler alınmış, demokratik ve çoğulcu yapının gelişmesine büyük katkı sağlamıştır dedi.
     Özden, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Cumhuriyetimizin gelişiminde ve ülkemizin çağdaşlaşma sürecinde önemli bir görev alan basın mensuplarımızın kamuoyunu doğru bilgilendirmesi büyük önem taşıyor. Gazetecilerin, yapılan hizmetlerin ve yaşanan problemlerin doğru ve tarafsız bir şekilde halka yansıtılması için gece gündüz demeden güç şartlar altında büyük özveriyle çalışmaları, takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle değerli basın mensuplarımızın bayramını kutluyorum
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER