24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -BTSO Meclis Başkanı Parseker: -Toplumun sesi olan basın, demokratik toplumlarda vazgeçilmez bir unsurdur


BURSA (A.A) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı İlhan Parseker, Toplumun sesi olan basın, demokratik toplumlarda vazgeçilmez bir unsurdur değerlendirmesini yaptı.
     Parseker, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, büyük bir özveri, toplumsal duyarlılık ve etik değerlere bağlılıkla görevlerini yerine getiren basın mensuplarının bayramını en içten duygularla kutladığını ifade etti.
     Kent, ülke ve dünyadaki gelişmeleri, doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak, toplumu aydınlatma görevini yerine getiren basın emekçilerinin, çok önemli bir misyonları olduğunu vurgulayan Parseker, Toplumun doğru bilinçlenmesinden yine basın sorumludur dedi.
     Parseker, özellikle Küçük Bab-ı Ali olarak bilinen Bursada basının çok daha önemli sorumlulukları olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bugün şehrimiz sanayi başkenti olmuşsa, adı üretimle anılır hale gelmişse ve tüm bunlara bağlı olarak refah seviyesi artmışsa, bunda şüphesiz basın emekçilerinin çok önemli payı var. Toplumun sesi olan basın, demokratik toplumlarda vazgeçilmez bir unsurdur. Basından sansürün kaldırılışının yıl dönümünde, şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için çalışan tüm basın emekçilerini takdirle anıyor, daha özgür ve sansürsüz bir gelecek diliyorum.
    
     Muhabir: Cem Şan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER