24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Burdur Valisi Tapsız: -Halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadır


BURDUR (A.A) - Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadır dedi.
     Vali Tapsız, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basının kısıtlamalara maruz kalmadan çalışmalarını özgür bir ortamda sürdürmesinin, demokrasiyi güçlendirdiğini, kamuoyunun duyarlılığını artırdığını bildirdi.
     Basının özgürlüğü ve çok sesliliğinin, insanların farklı düşüncelere saygı duymalarına imkan verdiğine işaret eden Tapsız, Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadır dedi.
     Basın özgürlüğünün, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli biçimi olduğuna değinen Vali Tapsız, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Basınımızın ve basın çalışanlarının her türlü baskı ve tehditten uzak çalışmalarını sağlamak, demokrasimiz için vazgeçilmez bir görevdir. Toplumu aydınlatmak, kamuoyu oluşturmak, iç ve dış dünyadan haberdar etmek için her koşulda sorumluluk bilinciyle çalışarak zor ve meşakkatli görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER