24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Karakuş ve AK Parti Muğla Gençlik Kolları üyeleri, gazetecilerin bayramını kutladı


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve AK Parti Muğla Gençlik Kolları üyeleri, Basın Bayramını kutladı.
     Karakuş, yaptığı açıklamada, 24 Temmuzun Türk basın tarihinde sansürün kaldırılması anlamında önemli bir tarih olduğunu ifade etti. Gelişmiş, modern ve ekonomik olarak kendini ispatlamış toplumların en büyük göstergesinin sansürsüz basın olduğuna işaret eden Karakuş, Sansürsüz ve tarafsız bir basının önemine olan inancımla başarılı ve sansürsüz günler diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.
     AK Parti Muğla Gençlik Kolları üyeleri ise kentteki basın kuruluşlarını ziyaret ederek gazetecilere gül verdi. AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, basının olayları doğru, yansız ve hızlı biçimde yansıtmak, toplumu aydınlatmak, yönetilenle yöneten arasında köprü vazifesi üstlenmek gibi görevler yerine getirdiğini bildirdi.
     Arslan, Toplumun sesi olan basın, demokratik toplumlarda vazgeçilmez bir unsurdur. Basından sansürün kaldırılışının yıl dönümünde, kentimizin kalkınması için çalışan tüm basın mensuplarını kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER